Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sleďové filety v oleji | 120 |
Flora pro.activ | 30 |
Cibule | 50 |
Pórek | 100 |
Dochucovadla:
pepř,oregano
Energetická hodnota celkem: 2075 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 346 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 2.2, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Sleďové filety bez oleje rozšleháme metlami s kouskem Flory a nasekanou cibulkou, okořeníme pepřem a oreganem. Podáváme na chlebu posypané nadrobno nakrájeným pórkem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.