Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Dochucovadla:
vanilka, voda i olej podle velikosti vajec 2xdo půlky skořápky šťáva z kompotu na nabobtnání želatiny podle návodu na sáčku
Energetická hodnota celkem: 6129 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 93,
Sacharidy (g): 115,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 89,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 383 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 7.2, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Ušleháme žloutky s cukrem, citronovou šťávou, horkou vodou´přimícháme sypké suroviny, . Zvlášť ušleháme do tuha bílky se špetkou soli a opatrně vmícháme do hmoty. Pečeme při 180°C asi 20minut (podle velikosti formy) ve vymazané a dobře vysypané formě Želatinu bez vaření namočíme do kompot.štávy a smícháme se zakysankou a natřeme na korpus pokladený ananasem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.