Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 200 |
Máslo čerstvé nesolené | 50 |
Pažitka | 50 |
Citron | 40 |
Dochucovadla:
sůl,pepř máslo lze nahradit florou, ale s máslem je chutnější
Energetická hodnota celkem: 2340 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 585 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Udušené rybí filé, umeleme nebo rozmixujeme, přidáme máslo,osolíme opepříme a našleháme do pěny, podáváme na chlebu či pečivu sypané pažitkou a zdobené plátkem citronu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.