Kategorie receptů
- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.50
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 7 |
Banány | 133 |
Vejce celá průměr | 92 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 60 |
Mouka špaldová celozrnná | 50 |
Dochucovadla:
cukr hn.sul.
Energetická hodnota celkem: 2099 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 79,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 600 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 3.1, Sacharidy (g): 22.6, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
USLEHAt banan s vejvi a pridat osttatni ingred.sil,cukr hn.vejce 2ks,banan ,spal.mouku.jedl.sodu spetku
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.