Kategorie receptů
- Autor: vercagall
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čočka červená (v suchém stavu) | 200 |
Smetana zakysaná 15% | 190 |
Cibule | 30 |
Česnek | 10 |
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 15 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Dochucovadla:
Sůl a pepř
Energetická hodnota celkem: 4341 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 117,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 434 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 2, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Uvaříme čočku, necháme vychladnout. Na oleji osmažíme cibuli a česnek, pak přidáme čočku a chvíli prohřejeme. Smetanu smícháme se lžící hořčice a tatarky, přidáme čočku, osolíme a opepříme. Dobrou chuť
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.