Kategorie receptů
- Autor: hematit
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Debrecínská pečeně | 300 |
Tatarská omáčka | 300 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 220 |
Voda | 250 |
Hradišťanka | 300 |
Želatina v prášku (v suchém stavu) | 20 |
Masox (hotový výrobek) | 7 |
Energetická hodnota celkem: 8713 kJ
Bílkoviny (g): 98,
Tuky (g): 161,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 436 kJ
Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 8.1, Sacharidy (g): 3.1, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Připravit želatinu podle návodu ve vodě se zeleninovým masoxem a smíchat s nakrájenou Hradišťankou, vejci, uzeninou a tatarkou. Vlít do formy vyložené celofánem a nechat ztuhnout v lednici. (vejde se do formy na srnčí hřbet).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.