Kategorie receptů
- Autor: vercagall
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Červená řepa | 300 |
Smetana zakysaná 15% | 190 |
Tvaroh polotučný průměr | 80 |
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 20 |
Balkánský sýr | 200 |
Energetická hodnota celkem: 4463 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 298 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 5.1, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.