Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rebarborové želé s jahodami

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

vanilka

Energetická hodnota celkem: 4147 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 119, SAFA (g): 27, Cukry (g): 106, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 691 kJ

Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 19.8, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 17.7, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Oloupanou nadrobno nakrájenou reveň rozdusíme v jablečném džusu, do horké hmoty vmícháme nabobtnalou želatinu připravenou podle návodu na sáčku. Naléváme na čerstvé jahody připravené v silikonových formičkách na mufiny a necháme ztuhnout v chladu nejlépe v ledničce. Po ztuhnutí vyklopíme a zdobíme podle chuti :šlehačkou,zakysankou, tvarohovým krémem. Já používám zakysanku ochucenou trochou vanil.cukru.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři