Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Květák | 400 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Šunka od kosti | 30 |
Cibule | 20 |
majolka boneco | 40 |
Boneco francouzská hořčice | 10 |
Boneco plnotučná hořčice | 10 |
Kunín zakysaná smetana krémovitá 15% | 40 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,bylinky
Energetická hodnota celkem: 2452 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 613 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Vařený vychladlý květák rozebraný na růžičky smícháme s nakrájeným vařeným vejcem, nadrobno nasekanou cibulkou, na kostičky nakrájenou šunkou majonézou smíchanou s hořčicí a zakysanou smetanou ochucenou kořením.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.