Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

ŽAMPIONY ZAPEČENÉ S TUŇÁKEM S VEJCI A SE SÝREM

Zpět
  • Autor: Popesa
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bylinky, koření

Energetická hodnota celkem: 1336 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 6, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 668 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Z žampionů odkrojíme nožičky a nakrájíme je nadrobno. Na trošce oleje necháme zesklovatět na jemno nakrájenou cibuli, přidáme nožičky a na malé kostičky nakrájenou cuketu a osmahneme. Pak přidáme rozmělněného tuňáka i s trochou šťávy a vše podusíme. Zalijeme vejci, přidáme nasekanou pažitku nebo petrželku, osolíme, opepříme a mícháme, až se vejce lehce srazí. Směsí naplníme kloboučky žampionů, poklademe je strouhaným sýrem a v pekáčku podlité troškou vody zapečeme dozlatova.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři