Kategorie receptů
- Autor: ivetxxx13
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 40 |
Cibule | 20 |
Cuketa | 50 |
Mrkev | 20 |
Hlíva ústřičná | 20 |
Hovězí vařené | 50 |
Volské oko | 50 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 880 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Zeleninu očistit, nakrájet, orestovat, přidat hlivu, vařené hovězí maso. Podáváme spolu s volskym okem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.