Kategorie receptů
- Autor: vehicle
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 100 |
Cibule | 500 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Vejce celá průměr | 110 |
Voda | 750 |
Bujón suchý stav | 10 |
Omáčka sójová | 10 |
Sůl | 5 |
Petržel - nať | 10 |
Energetická hodnota celkem: 5495 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 92,
Sacharidy (g): 86,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1374 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Do rozpuštěného másla přidejte na proužky nakrájenou cibuli. Nechte zesklovatět, přisypte krupičku a smažte ji dozlatova. na tento základ vyklepněte vejce a společně s cibulí snažte do sucha. Přidejte masox , vodu a půl lžičky soli. Vařte na mírném ohni 40minut. Nakonec vmíchejte sójovou omáčku a petrželovou nať. Povařte ještě přibližně 2 minuty.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.