Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 700 |
Ovesné vločky jemné Emco | 50 |
Cibule | 100 |
Hovězí mleté průměr (syrové) | 300 |
Paprika červená | 100 |
Paprika zelená | 100 |
Paprika žlutá | 100 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Olej řepkový | 20 |
Olej olivový | 10 |
Čedar 45% | 100 |
Dochucovadla:
pepř,sůl,bylinky,
Energetická hodnota celkem: 9314 kJ
Bílkoviny (g): 119,
Tuky (g): 118,
Sacharidy (g): 167,
SAFA (g): 55,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1164 kJ
Bílkoviny (g): 14.9, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 20.9, SAFA (g): 6.9, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Nahrubo nastrouhané brambory promícháme s předem namočenými ovesnými vločkami, vejcem a kořením a rozestřeme na plech a jako další vrstvu poklademe podušené mleté maso na cibuli a nakrájené papriky,dáme péct do trouby na 180°C asi na 40 minut, pak posypeme strouhaným sýrem a dopečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.