Kategorie receptů
- Autor: jitume
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 420 |
Salám šunkový | 200 |
Brambory zimní | 250 |
Cibule | 100 |
Rama classic | 15 |
Dochucovadla:
ČESNEK,KMÍN,PEPŘ,MAJORÁNKA,SŮL,PAPRIKA
Energetická hodnota celkem: 4779 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 114,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1195 kJ
Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 28.5, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 2
Postup přípravy
1 KONZERVA ČERVENÉ FAZOLKY 200G UZENINY 2 BRAMBORY 1CIBULE 100G MÁSLA NEBO SÁDLA ASI 1-1,5L VODY CIBULE SE OSMAHNE NA TUKU ,PŘIDÁ SE UZENINA ,PLECHOVKA FAZOLEK 2 NASTROUHANÉ BAMBORY POVAŘÍ SE PŘIDÁ SE KOŘENÍ
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.