Kategorie receptů
- Autor: Sonka15
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sedlčanský hermelín původní český | 200 |
Salám točený drůbeží | 100 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 50 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 100 |
Cibule | 50 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 7158 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 157,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 54,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1432 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 31.4, Sacharidy (g): 2.4, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 1.4
Postup přípravy
Vejce uvaříme natrvrdo, Cibuli pokrájíme na drobno, hermelín, salám a vejce nastrouháme na hrubém struhadle. Pridáme cibuli, jogurt a majonézu, lžíci hořčice a vše smícháme. Dle chuti přidáme pepř, popřípadě sůl.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.