Kategorie receptů
- Autor: Helesa
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 385 |
Dýně | 400 |
Vejce celé (syrové) | 220 |
Vločky ovesné | 100 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 120 |
Cibule | 42 |
Česnek | 28 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 5054 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 161,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 632 kJ
Bílkoviny (g): 7.6, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 20.1, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.