Kategorie receptů
- Autor: Sonka15
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (vařené natvrdo) | 435 |
Okurky sterilované průměr | 29 |
Máslo pomazánkové průměr | 58 |
Palouček Pilos | 100 |
Hořčice plnotučná průměr | 40 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 48 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6279 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 130,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 523 kJ
Bílkoviny (g): 5.4, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 1.4, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Vejce a kyselou okurku nastrouháme na drobném struhadle, přidáme ostatní ingredience a dochutíme solí a pepřem. Podáváme s pečivem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.