Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olomoucké tvarůžky 1% | 120 |
tvaroh boni | 80 |
Cibule | 50 |
Sůl | 0.03 |
Dochucovadla:
paprika sladká,sůl,,pepř,kmín mletý,
Energetická hodnota celkem: 1044 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 522 kJ
Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Syrečky nastrouháme nebo nameleme,přidáme nasekanou cibulku a česnek, lžičku papriky,sůl,pepř. Všechno smícháme v kompaktní hmotu (můžeme nastavit tvarohem pokud syrečky nejsou dost uzrálé,aby se hmota spojila)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.