Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paštika játrová | 100 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 110 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Cibule | 50 |
Dochucovadla:
pepř,sůl
Energetická hodnota celkem: 2407 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 602 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 4, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Játrovou paštiku,floru,nasekané uvařené vejce, nasekanou cibuli,hořčici, pepř a sůl podle potřeby sešleháme dohromady. Podáváme na pečivu s kyselou okurkou (jinou zeleninou)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.