Kategorie receptů
- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 350 |
Okurky sterilované průměr | 150 |
Cizrna sterilovaná | 350 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 30 |
Kopr | 30 |
Energetická hodnota celkem: 2691 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 109,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 673 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 27.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
libovolnou zeleninu nakrájíme na kousky, přidáme sterilovanou cizrnu a kopr a sterilovanou okurku
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.