Kategorie receptů
- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Řepa červená | 350 |
Jablko | 150 |
Cibule | 60 |
Javorový sirup | 16 |
Ocet Balsamico | 18 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 32 |
Majonéza light (Hellmann´s) | 15 |
Pilos Balkánský sýr | 75 |
Energetická hodnota celkem: 2343 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 64,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1172 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 5, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Vařená červená řepa, jablko, cibule na kostičky, sýr rozdrobit, osolit, opepřit, ochutit octem trošku, lžička javorového sirupu, 2 lžáce jogurtu, lžička majolky (lze vynechat, ale není to tak do Lze doplnit uvařeným studeným vejcem nebo matjesem či naloženým sleděm, nutno kaloricky připočístbré)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.