Kategorie receptů
- Autor: osecek
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dančí maso na guláš (syrové) | 1000 |
Mrkev | 250 |
Celer bulva | 200 |
Cibule | 170 |
Olej řepkový | 30 |
Víno červené | 500 |
Energetická hodnota celkem: 7732 kJ
Bílkoviny (g): 225,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 136,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 773 kJ
Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 4.4, Sacharidy (g): 13.6, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.