Kategorie receptů
- Autor: nachala
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bílek (syrový) | 210 |
Mandle (nesolené) | 69 |
erythritol | 100 |
Mascarpone | 200 |
Káva (bez mléka a cukru) | 20 |
Dochucovadla:
erythritol
Energetická hodnota celkem: 5429 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 121,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 57,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 271 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 2.9, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Z bílků ušleháme sníh, přidáme rozdrcené mandle, lžíci xyotolu, smícháme a rozetřeme na plech. Pečeme cca 15 - 20min Mezi tím si připravíme mascarpone silnou kávu rozšleháme se zbytkem erythritolu a dáme chladit. po upečení a vychlazení těsta, ho potřeme krémem a srolujeme dáme chladit nejlépe do druhého dne
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.