Kategorie receptů
- Autor: vikinka
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dyně máslová | 1000 |
Máslo čerstvé nesolené | 17 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 100 |
Dochucovadla:
chilli, římský kmín, sůl
Energetická hodnota celkem: 3106 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 125,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 76,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 777 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 31.3, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Dýni nakrájíme a podusíme s římským kmínem, solí a chilli. Na přepuštěném másle podusíme nakrájený česnek a přidáme dýni. Krátce podusíme, přidáme vodu a vmícháme jogurt. Vše rozmixujeme.Můžeme podávat s opraženými dýňovými semínky a lžičkou zakysané smetany.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.