Kategorie receptů
- Autor: Baruska62
- Porce: 18.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jazyk vepřový (syrový) | 600 |
srdce vepřové | 900 |
Játra vepřová (syrová) | 600 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Smetana zakysaná 15% | 200 |
Cibule | 100 |
Energetická hodnota celkem: 13764 kJ
Bílkoviny (g): 375,
Tuky (g): 166,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 76,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 765 kJ
Bílkoviny (g): 20.8, Tuky (g): 9.2, Sacharidy (g): 4.2, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.