Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

"Boloňské" špagety ze sojového granulátu

Zpět
  • Autor: Adari
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, oregano, česnek, kečup

Energetická hodnota celkem: 13496 kJ

Bílkoviny (g): 209, Tuky (g): 66, Sacharidy (g): 446, SAFA (g): 25, Cukry (g): 59, Vláknina (g): 67, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2249 kJ

Bílkoviny (g): 34.8, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 74.3, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 11.2, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Do vroucí vody přidáme zeleninový bujón a dáme vařit granulát. Poté okapeme. Zároveň si pokrájíme cibulku, uzené tofu a dáme dohromady restovat. Granulát přidáme a restujeme společně, opepříme, osolíme, přidáme pokrájená rajčata (já dávám v plechovce), rajský protlak, můžeme přidat kečup, trochu vody. Necháme probublat, dáme nastrouhaný česnek, oregano a dochutíme. Podáváme na špagety zasypané sýrem (eidam či parmezán). Dobrou chuť!

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 04. 2015 16:21
Dneska se do nich pustím. Jen eidam nahradím parmezánem. Bez toho bylo prostě NEŠLO! :-)

Naši partneři