Sledujte nás:

Losos pečený v alobalu

Zpět

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Losos933
Cibule90
Česnek17
Rama Creme Bonjour kostka20

Dochucovadla:

sůl, petrželová naˇ, citrónová šťáva, koření na ryby

Energetická hodnota celkem: 8694 kJ

Bílkoviny (g): 217, Tuky (g): 126, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 39, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2174 kJ

Bílkoviny (g): 54.3, Tuky (g): 31.5, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na plát alobalu dáme část cibule nakrájené na kolečka. Položíme očištěnou rybu, kterou jsme natřeli navrchu i vevnitř máslem smíchaným s prolisovaným česnekem, solí, kořením na ryby a petrželovou natí. Na rybu dáme zbytek cibule a řádně zabalíme do alobalu. Pečeme 40 minut. Před koncem rozděláme alobal, aby se ryba trochu opekla.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři