Kategorie receptů
- Autor: volakova-lenka
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Losos | 933 |
Cibule | 90 |
Česnek | 17 |
Rama Creme Bonjour kostka | 20 |
Dochucovadla:
sůl, petrželová naˇ, citrónová šťáva, koření na ryby
Energetická hodnota celkem: 8694 kJ
Bílkoviny (g): 217,
Tuky (g): 126,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2174 kJ
Bílkoviny (g): 54.3, Tuky (g): 31.5, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na plát alobalu dáme část cibule nakrájené na kolečka. Položíme očištěnou rybu, kterou jsme natřeli navrchu i vevnitř máslem smíchaným s prolisovaným česnekem, solí, kořením na ryby a petrželovou natí. Na rybu dáme zbytek cibule a řádně zabalíme do alobalu. Pečeme 40 minut. Před koncem rozděláme alobal, aby se ryba trochu opekla.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.