Sledujte nás:

Drůbeží rizoto

Zpět
  • Autor: Lerry
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, sójová omáčka

Energetická hodnota celkem: 8765 kJ

Bílkoviny (g): 152, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 261, SAFA (g): 16, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2191 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 65.3, SAFA (g): 4, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Na cibulce orestovat nakrájená drůbeží játra, okořenit, přidat mraženou zeleninu, chvilku restovat na pánvi. Rýži uvařit ve vodě s bujónem a podravkou. Vše smíchat dohromady, je-li třeba, dochutit, na talíři posypat sýrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři