Kategorie receptů
- Autor: Lerry
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra drůbeží | 500 |
Eidam 20 % průměr | 40 |
Rýže vařená bílá průměr | 800 |
Zeleninová směs čínská průměr | 350 |
Cibule | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, sójová omáčka
Energetická hodnota celkem: 8765 kJ
Bílkoviny (g): 152,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 261,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2191 kJ
Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 65.3, SAFA (g): 4, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Na cibulce orestovat nakrájená drůbeží játra, okořenit, přidat mraženou zeleninu, chvilku restovat na pánvi. Rýži uvařit ve vodě s bujónem a podravkou. Vše smíchat dohromady, je-li třeba, dochutit, na talíři posypat sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.