Kategorie receptů
- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hlíva ústřičná | 300 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Lučina | 100 |
Cibule | 50 |
Máslo čerstvé nesolené | 50 |
Energetická hodnota celkem: 3834 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 82,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 959 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
houby - čerstvé nebo mražené podusíme s houbovým kořením na zpěněné cibulce dokud se neodpaří přebytečná voda, vmícháme syrová vejce dokud se nevysrážejí a do prochladlé směsi přidáme lučinu a zamícháme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.