Kategorie receptů
- Autor: adriana2
- Uživatelský recept
- Porce: 1.30
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 55 |
Eidam 30% | 14 |
Slanina anglická | 12 |
Zelí hlávkové (hotová příloha) | 20 |
Majonéza (Heinz) | 11 |
Tatarská omáčka (Heinz) | 11 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 1 |
Cibule | 8 |
Energetická hodnota celkem: 1294 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 995 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 5.4, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.