Kategorie receptů
- Autor: agabrielova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 40 |
Česnek | 10 |
Kapusta hlávková | 630 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Bujón zeleninový | 11 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Brambory rané | 400 |
šunkový kabanos Makovec | 140 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, zeleninový bujón
Energetická hodnota celkem: 3924 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 124,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 981 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme, orestujeme, přidáme nakrájenou kapustu, zeleninový bujón, podlijeme. Dusíme asi 10 minut, přidáme na kostky nakrájené brambory, dusíme do změknutí. Na závěr přidáme prolisovaný česnek a nakrájenou klobásu-kabanos.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.