Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Dochucovadla:
Pomazánka: tavený sýr,tvaroh,strouhaná šunka
Energetická hodnota celkem: 8164 kJ
Bílkoviny (g): 153,
Tuky (g): 96,
Sacharidy (g): 113,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 14
Energetická hodnota na 1 porci: 680 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 9.4, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Z krajíčků toustového chleba odkrojíme kůrky a lehce je přejedeme válečkem na nudle.Srnčí hřbet vysteleme potravinářskou folií a vyskládáme plátky připraveného chleba. Řádně pomažeme pomazánkou ze sýra,tvarohu a šunky, další vrstvu tvoří plátky šunky, další pomazánka,další plátky salátové okurky nakrájené po délce na tenko, předposlední vrstvu tvoří plátkový sýr a poslední vrstvu opět toustový chléb,který klademe pomazanou stranou na sýr(aby přilnul a držel) a bude nám tvořit dno dortu po vyklopení z formy,Zatížíme a dáme odpočinout do lednice.Po vyklopení z formy natřeme povrch zbylou pomazánkou a posypeme plátkovými mandličkami, dozdobíme rajčátky a olivami a celý hřbet posadíme do lůžka z ledového salátu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.