Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

"Svíčková"

Zpět
  • Autor: jarak
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl,celý pepř, nové koření, tymián, ocet

Energetická hodnota celkem: 4156 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 63, Sacharidy (g): 84, SAFA (g): 37, Cukry (g): 51, Vláknina (g): 29, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 831 kJ

Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 12.6, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 7.4, Cukry (g): 10.2, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme kousky mrkve a celeru a orestujeme. Zalijeme trochou vody,osolime, přidame koření a vaříme do měkka. Vodu necháme pokud možno vyvřít. Zeleninu bez koření zalijeme mlékem a rozmixujeme. Přidáme zakysanou smetanu, dochutíme octem a přisolime.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři