Kategorie receptů
- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jogurt bílý polotučný průměr | 200 |
Sleď marinovaný v octovém nálevu | 300 |
Okurka salátová | 300 |
Krevety | 350 |
Energetická hodnota celkem: 3315 kJ
Bílkoviny (g): 122,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 829 kJ
Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Vyloupané krevety krátce podusíme s rybím kořením a necháme vychladnout. Mezi tím si na kostičky nakrájíme salátovou okurku a sledě marinované v octovém nálevu. Oloupeme citron a nakrájíme na malé kousky. Všechny ingredience smícháme, přidáme podle chuti bílý pepř a jogurt. Podáváme chlazené s celozrnným pečivem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.