Kategorie receptů
- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Salát ledový | 400 |
Okurka salátová | 200 |
Rajčata | 200 |
Krevety | 300 |
Jogurt bílý smetanový průměr | 200 |
Med | 50 |
Energetická hodnota celkem: 3330 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 61,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 833 kJ
Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 18.3, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 15.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Ledový salát natrháme na kousky, rajčata pokrájíme na dílky, okurky na kostičky a krevety krátce podusíme na citrónovém pepři - dostanete ho v obchodě a vyrábí ho Vitana. Jogurt smícháme s medem, salát dáme na talíře, přelijeme dresinkem a na vrch dáme krevety nebo garnáty. Dresink můžeme obměnit i přidáním čerstvého nastrouhaného zázvoru ale s tím opatrně
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.