Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninový salát s krevetami a jogurtovo medovým dresinkem

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3330 kJ

Bílkoviny (g): 68, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 73, SAFA (g): 15, Cukry (g): 61, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 833 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 18.3, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 15.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Ledový salát natrháme na kousky, rajčata pokrájíme na dílky, okurky na kostičky a krevety krátce podusíme na citrónovém pepři - dostanete ho v obchodě a vyrábí ho Vitana. Jogurt smícháme s medem, salát dáme na talíře, přelijeme dresinkem a na vrch dáme krevety nebo garnáty. Dresink můžeme obměnit i přidáním čerstvého nastrouhaného zázvoru ale s tím opatrně

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři