Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 400 |
Vepřová plec (syrová) | 400 |
Cibule | 200 |
Dochucovadla:
sůl, kmín, česnek
Energetická hodnota celkem: 3780 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 945 kJ
Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Listovou kapustu krátce povaříme, nakrájíme ji na nudličky. Zesklovatíme cibuli přidáme na ni maso udusíme do měkka a přidáme nakrájenou kapustu a dochutíme solí,kmínem a česnekem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.