Kategorie receptů
- Autor: javorice
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 500 |
Celer bulva | 250 |
Petržel - kořen | 250 |
Pstruh (syrový) | 700 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 30 |
Smetana zakysaná 15% | 30 |
Dochucovadla:
bylinkový ocet, sůl, čerstvá bylinka
Energetická hodnota celkem: 6916 kJ
Bílkoviny (g): 142,
Tuky (g): 78,
Sacharidy (g): 80,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1383 kJ
Bílkoviny (g): 28.4, Tuky (g): 15.6, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 6.6, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
500 g Mrkev, 500 g celer a petržel, nastrouháme a uvaříme ve vodě ochucené bylinkovým octem solí a čerstvou bylinkou tymiánem. Poté scedíme. Ve vývaru uvaříme jednoho pstruha lososovitého. Poté obereme a přidáme k uvařené zelenině dochutíme majonézou smíchanou s jogurtem nebo kysanou smetanou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.