Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ajvar

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

deko,

Energetická hodnota celkem: 8075 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 108, Sacharidy (g): 216, SAFA (g): 17, Cukry (g): 156, Vláknina (g): 46, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 808 kJ

Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 21.6, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 15.6, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Papriky,rajčata, cibuli umeleme nebo umixujeme. Do této směsi přidáme olej,ocet,deko bez semínek, cukr podle chuti,( Rajčata použijeme polovinu zelených a polovinu dobře vyzrálých.) Půl hodiny povaříme a horké plníme dobře vymytých a vysušených skleniček. Sterilujeme při 90°C asi 20 minut.Počet skleniček je podle jejich velikosti.Takže v políčku porce je odhad

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři