Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 60.00
Ingredience
Energetická hodnota celkem: 5000 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 230,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 190,
Vláknina (g): 71,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 83 kJ
Bílkoviny (g): 0.6, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Omytá nakrájená rajčat společně s očištěnými jablky dáme dusit. Rozdusíme na kaši, kterou rozmixujeme a přepasírujeme přes cedník, abychom hmotu zbavili zrníček a nerozvařených slupek. Propasírovanou dření plníme skleničky, dobře uzavřeme a sterilujeme dvacet minut při 80°C, Necháme vychladnout. Ochutíme až při přípravě jídla.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.