Kategorie receptů
- Autor: moderato
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Rajčata konzervovaná | 440 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 240 |
Olej palmojádrový, kokosový | 25 |
Cibule | 80 |
Energetická hodnota celkem: 3320 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1107 kJ
Bílkoviny (g): 22.7, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 20.7, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 9.7, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.