Kategorie receptů
- Autor: evied
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (vařené natvrdo) | 155 |
Tvaroh odtučněný průměr | 35 |
Olma Tradiční pomazánkové Natur | 35 |
Okurky sterilované průměr | 55 |
Cibule šalotka | 25 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, pažitka, chilli
Energetická hodnota celkem: 1659 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 553 kJ
Bílkoviny (g): 8.7, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 3.7, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Uvařená vejce na tvrdo a kyselou okurku nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme tvaroh, pomazánkové, na jemno nakrájenou cibulku, sůl, pepř a promícháme. Dáme na chvíli do lednice uležet. Mažeme na žitný chléb, posypeme pažitkou a červenou paprikou. Jako příloha okurka, paprika, kdo co má rád, může se přidat chilli.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.