Kategorie receptů
- Autor: knorek
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 275 |
Mrkev | 400 |
Hrášek sterilovaný průměr | 200 |
Cibule | 100 |
Okurky sterilované průměr | 200 |
Brambory (syrové) | 2000 |
Smetana zakysaná 12% | 200 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 500 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 40 |
Hořčice plnotučná průměr | 50 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 12865 kJ
Bílkoviny (g): 123,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 478,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 101,
Vláknina (g): 65,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 643 kJ
Bílkoviny (g): 6.2, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 23.9, SAFA (g): 2, Cukry (g): 5.1, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.