Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paštika lahůdková | 100 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Cibulka jarní | 10 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 165 |
Flora pro.activ | 25 |
Energetická hodnota celkem: 3049 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 61,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 508 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 10.2, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 4, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Paštiku,floru, nastrouhané vařené vejce, nasekanou zelenou cibulku,hořčici ,pepř (sůl není třeba) našleháme do jemného krému Mažeme na pečivo, obkládáme zeleninou. nebo plníme do vydlabaných rajčat nebo okurek. Lze i do bílků ponechaných z vařených vajec a zdobíme zeleninou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.