Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 75 |
Řepa červená | 75 |
Žervé průměr | 100 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 50 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,medvědí česnek
Energetická hodnota celkem: 1315 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 219 kJ
Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Osolenou dýni a řepu upečeme a nastrouháme na jemno, vmícháme do žervé, ochutíme bylinkami a kořením, v případě že je pomazánka příliš hutná doředíme trochou jogurtu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.