Sledujte nás:

krůtí játra se zeleninou

Zpět
  • Autor: ejo11
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Osolte, opepřete a hned podávejte na nahřátých talířích.

Energetická hodnota celkem: 3849 kJ

Bílkoviny (g): 96, Tuky (g): 42, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 12, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 962 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Játra na nudličky, cibuli nasekat na půl kolečka. Kedlubnu oloupat a nakrájet na kostky o velikosti asi 1,5 cm. Papriku bez semínek , spolu s cuketou ji nařezat na nudličky. Na pánvi zahřejte olej, vsypte do něj cibuli a smažte ji za stálého míchání dozlatova asi 5 minut. Přidejte játra a po dalších 3 minutách do pánve nasypte všechnu zbylou zeleninu, promíchejte a vše nechte společně smažit 2 minuty. Přikryjte pokličkou a na mírném ohni ještě 3 minuty duste. Podlévat nemusíte, zelenina (hlavně cukety) pustí dostatečné množství tekutiny. NEJLEPŠÍ PŘÍLOHA JE KUSKUS

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři