Kategorie receptů
- Autor: hansrene
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 336 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 166 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 104 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 224 |
Vejce celá průměr | 50 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Jablka | 640 |
Dochucovadla:
Skořice
Energetická hodnota celkem: 13769 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 116,
Sacharidy (g): 516,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 243,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ
Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 25.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 12.2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.