Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olomoucké tvarůžky 1% | 100 |
Brambory vařené (nesolené) | 50 |
Paprika červená | 50 |
Paprika zelená | 50 |
Cibule | 50 |
Okurky sterilované průměr | 50 |
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 30 |
majolka boneco | 15 |
Bílek (syrový) | 35 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, paprika pálivá,
Energetická hodnota celkem: 1544 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 772 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Olomoucké tvarůžky, kyselé okurky, paprika kapie,cibule, vařený vaječný bílek,vařené brambory - vše nakrájíme na drobné kostičky, Smícháme obyčejnou hořčici,jogurt,majolku, osolíme ,opepříme a vmícháme nakrájené suroviny. Necháme uležet asi hodinu (může být i déle, ale u nás to nikdy nevydržíme)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.