Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 800 |
fazolová mouka | 50 |
Máslo čerstvé | 5 |
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 100 |
Fazole červené sterilované v nálevu | 200 |
Dochucovadla:
majoránka,sůl,pepř,česnek medvědí,petrželová nať.
Energetická hodnota celkem: 1772 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 443 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Zeleninový vývar uvedeme do varu, okořeníme a zahustíme fazolovou moukou rozmíchanou v trošce studené vody. Na dotažení chuti přidáme máslo a nasekanou petrželovou nať.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.