Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolová polévka

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

majoránka,sůl,pepř,česnek medvědí,petrželová nať.

Energetická hodnota celkem: 1772 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 67, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 443 kJ

Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Zeleninový vývar uvedeme do varu, okořeníme a zahustíme fazolovou moukou rozmíchanou v trošce studené vody. Na dotažení chuti přidáme máslo a nasekanou petrželovou nať.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři