Kategorie receptů
- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Salát ledový | 400 |
Krevety (syrové) | 300 |
Rajčata | 200 |
Okurka salátová | 300 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Smetana zakysaná 12% | 150 |
Med | 30 |
Energetická hodnota celkem: 3127 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 782 kJ
Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Ledový salát natrháme na menší kousky, krevety okořeněné citrónovou trávou tepelně upravíme , upečeného lososa nakrájíme na kousky, nakrájíme si rajčata, salátové a sladkokyselé okurky, vše smícháme a dáme do ledničky. Připravíme si zálivku ze zakysané smetany, medu a česneku. Touto zálivkou před podáním ochutíme porce salátu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.